FLISELÆGNING & BROLÆGNING

Fliselægning på Fyn udføres professionelt

Fliselægning kræver erfaring og præcision. Forudsætningen for professionelt arbejde, at man tænker sig om med materialevalget, og at man sikrer sig, at underlaget er i orden. Vi tager det tunge slæb og skaber løsninger, der holder i mange år. Kontakt os via formularen eller ring på 23 42 52 70, hvis du du skal have udført fliselægning af høj kvalitet.

Fliselægning – vælg den rigtige flise

En fliselægning kan være udført nok så godt, men er materialevalget forkert, knækker fliserne alligevel. Derfor rådgiver vi grundigt om materialevalg, og valg af læggemønster, inden vi går i gang med flise lægningen. Det er afgørende at vælge den rigtige belægning til det rigtige sted. I f. eks. en indkørsel, hvor der skal køre biler, er det vigtigt at vælge en holdbar sten eller flise, der kan klare belastningen uden at knække.

Fliselægning kræver god forberedelse

En fliselægning er aldrig bedre end underlaget. Underlaget skal være fuldstændig i orden, hvis fliserne skal holde i mange år. Før man kan gå i gang med selve fliselægningen, skal der være et underlag af stabilgrus, som komprimeres. Brolykke Entreprenør kan hjælpe med at levere både fliser og grus, så du slipper for det tunge slæb. Vi har over 10 års erfaring med fliselægning.

Terrasse i husets og havens stil

Når huset skal have ny terrasse, spiller udseendet naturligt en vigtig rolle. En ny terrasse skal tilpasses husets og havens stil, så den bliver en del af en helhed. Vi bygger terrasser i mange forskellige materialer, for eksempel træ, fliser eller sten. Vi rådgiver gerne om, hvordan man vælger det materiale, der passer bedst til husets og havens stil.

Valg af materiale til din terrasse

Valget af belægning til en terrasse har betydning for, hvor meget den skal vedligeholdes. Vi hjælper med at rådgive om, hvilke materialer, der egner sig godt det sted terrassen skal etableres. Vi har omfattende materialekendskab og gode leverandører af materialer. På den måde kan vi skabe terrasser i et væld af klassiske og nye materialer og mønstre.


Belægning og fliselægnings typer vi kan leveres er f. eks.:

  • Beton Fliser
  • Beton sten
  • Hårdt brændte Tegl klinker (Ler)
  • Træ terasser.

Støtte murs etableringer kunne være :

  • Beton elementer
  • Betonsten

Har du et behov for en anden type, ring straks til os på 23 42 52 70

Ny terrasse hos kunde i Lumby